Bumperreparatie

Autoschade aan de bumper van uw auto door een fout bij het inparkeren, een paaltje dat over het hoofd is gezien of een lichte botsing met een andere berijder? Schadenet Maastricht maakt gebruik van de meest moderne technieken, hierdoor is een zeer efficiënte bumperreparatie mogelijk. Uw bumper wordt volledig gerepareerd op een zeer efficiënte manier.

Bumperschade herstellen met spotrepair

Bij sommige bumperreparaties is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van spotrepair. Heeft u bumperschade en wilt u graag uw bumper laten repareren bij Schadenet Maastricht? Neem dan even contact met ons op of kom even langs. Dan kunnen we u informeren en adviseren.

Bumperschade?

Wilt u meer informatie over de verschillende vormen van bumperschade? Schadenet Maastricht staat altijd voor u klaar. Wij kunnen u een zeer nauwkeurige schatting geven van de kosten en benodigde tijd en werken met de meest moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak