Welkom bij Schadenet Maastricht!

Historie

In 1970 startte dhr. J. Koenen, samen met één werknemer, zijn schadeherstelbedrijf aan de Paludastraat te Hoensbroek. In Hoensbroek bleef het bedrijf gevestigd tot 1978. Vanwege een enorme groei en plaatsgebrek, werd er een nieuwbouw gestart in dezelfde gemeente.

In 1978 was J. Koenen al in eigen beheer begonnen aan de nieuwbouw van een groter pand aan de Verlende Klinkerstraat 22 te Hoensbroek. Er werkten op deze vestiging momenteel in totaal 8 werknemers. Na jaren van zakendoen was ook hier sprake van plaatsgebrek.

Rond 1990 waren de zogenaamde woonboulevards in opkomst. In Heerlen waren er echter grote grondstukken te koop, aangrenzend aan deze woonboulevard, met als bestemming een autoboulevard. Het was voor ons dan ook een gemakkelijke keuze om daar een grondstuk te kopen in 1994.

Door de komst van zoon M. Koenen in 1986 in het bedrijf, werden er verdere plannen gemaakt. De realisatie van weer een nieuwbouwpand werd in 1995 een feit. Dit pand was gevestigd aan Breukerweg 178 te Heerlen, waar Schadenet Koenen tot op heden nog altijd gevestigd is. Op dit moment werken daar in totaal 23 werknemers. 

Door wederom toename van diverse opdrachtgevers, fleetowners bij lokale bedrijven en toetreding tot de keten Schadenet in 1998, was in 2010 wederom een plaatsgebrek een echt probleem geworden. Derhalve werd er besloten om een nieuw grondstuk aan te kopen, gelegen aan de Trompenburgerweg te Heerlen. Dit is schuin tegenover het huidige pand. Door een dalende markt en onzekerheid in de branche werd er echter besloten om het bouwen van een nieuw pand uit te stellen, ook omdat er in 2012 inmiddels een overname had plaatsgevonden van een tweede locatie in Maastricht. Schadenet Maatrsicht is multi-site gecertificeerd op ISO 9001, ISO 14001, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak