Spotrepair

Spotrepair is een benaming voor het plaatselijk bijspuiten van lakschade. Heeft u kleine schade aan uw auto? Bijvoorbeeld een (kleine) kras door uw autosleutel of takken? In veel gevallen is het mogelijk om alleen plaatselijk dat plekje te spuiten in plaats van het gehele onderdeel. Schadenet Maastricht is expert in het uitvoeren van spotrepair.

Deze herstelmethode scheelt aanzienlijk in arbeid en dus in (wacht)tijd en kosten. Heeft u een dergelijke schade? Kom dan even bij ons langs, bel ons of maak online een afspraak.

Plaatselijk spuiten lakschade

De methode spotrepair maakt het mogelijk kleine schades aan o.a. bumpers en portieren snel en gemakkelijk te herstellen zonder gebruik te maken van een dure spuitcabine. De vakkundige medewerkers van Schadenet Maastricht voorzien u graag van advies en een vrijblijvende offerte. De methode spotrepair is enkel mogelijk bij een kras ter grootte van maximaal een A4’tje.

Lakschade door steenslag

Steenslag in uw autolak is helaas onmogelijk te voorkomen en komt zelfs bij het rijden van langzame snelheden al voor. Bij lakschade door steenslag is spotrepair de perfecte methode om dit te herstellen.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak